Plehrat si praktikë sociale në Prishtinë

koshat e mbeturinave janë të të gjitha formave dhe përmasavesaksi luleshkabina elektrikerrota qerreshkuti kartonikosha mbeturinash të qytetitthasë plehrashpika të grumbullimit … More

Zapp, Splash, Bang

Ca fjalë mbi kushtet e lëvizjes për art, artistët dhe anasjelltas, të vendosura në hapësirën e ngushtë në mes të … More

Artwashing

Artikulli do të jetë i disponueshëm së shpejti në shqip. Ju lutemi të jeni të durueshëm nga Njomza Dragusha